Etanol.nu
http://www.etanol.nu/forum/

Vem är Tilde de Paula?
http://www.etanol.nu/forum/viewtopic.php?f=46&t=4755
Sida 1 av 1

Författare:  göinge [ mån 09-01-19 19:15 ]
Inläggsrubrik: 

aryan skrev:
Vem är Tilde de Paula?


Programledare på TV4.

Författare:  Dr. Mabuse [ mån 09-02-16 10:55 ]
Inläggsrubrik: 

Ordnung skrev:
aryan skrev:
Vem är Tilde de Paula?

/Aryan


Dåligt med tid att titta på tv?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Tilde_de_Paula

Vilket utomordenltigt uselt foto det var på henne i Wikipedian. Hon ser ju hemsk ut, inte alls vad man är van vid.

Författare:  göinge [ mån 09-02-16 11:54 ]
Inläggsrubrik: 

Okej... Den som har klippt ur förklaringen på vem Tilde de Paula är från tråden http://etanol.nu/forumrecover/viewtopic.php?t=4596 får gärna förklara för mig varför inte alla andra förklaring på vem personen (Gillberg, Ångström, Goldmann med flera) vars åsikter, forskning och annat man berättar om inte klipps ur tråden. Sannolikheten att någon inte vet vem en vetenskapsman är är mindre och behovet av förklaringar av vem han/hon är större än för en kändis sóm Tilde de Paula. Dessa ska i och med detta tilltag också klippas ur och läggas bland övrigt. Jag tycker tvärtom det är bättre om förklaringen på vem någon är finns i tråden där man diskuterar dennes åsikter eller forskning.

Författare:  aryan [ mån 09-02-16 12:27 ]
Inläggsrubrik: 

Det är jag eftersom jag själv var ursaken till off-topic utsvävningen och det var en ganska korkad fråga -eftersom en liten googling kunde gett svaret- så ansåg jag att det var helt befogat att klippa ut det ur tråden särskild som det börjar handla om hurvida fotot i wikipedia var ofördelaktigt eller ej.

Jag rättade alltså bara till mitt eget mistag!

/Aryan

Författare:  göinge [ mån 09-02-16 14:43 ]
Inläggsrubrik: 

Ordnung skrev:
Jag tycker det är korrekt.

Situationen = ett gäng snackpåsar som har tänkt själva i hela livet träffas för första gången - nu ska allting redas ut - och då menar jag allt. Hur gör man det här på bästa sätt? Inte huller om buller. Nej jag har svårt att komma på några skäl att inte göra nya ämnen av sidospår i trådar. Detta bland annat för att slippa ta saker flera gånger - genom att ämnet får en rubrik kommer det i dagen. Och sedan hittar man det igen om det behövs.

Vi har hela tiden sett hårt på att man startar flera trådar om exakt samma sak - till exempel samma nyhet i flera trådar - och det här går helt i linje med det tänkandet. En tråd per ämne varken mer eller mindre.


Jag bara menar att det är av lika stort intresse i en tråd om vad Tilde de Paula sagt också berätta vem hon är, vilket kan vara av intresse då hennes åsikter kanske inte är så konstiga i skenet av att hon är TV4-medarbetare, lika mycket som det är av intresse att berätta att Olle Hådell är "miljöbilsexpert" på Vägverket i trådar som handlar om uttalanden från honom. Tyvärr är Etanol.nu en mansklubb och därför kan vi inte nämna fagra kvinnor som Tilde de Paula utan att kommentera hennes utseende.

Författare:  göinge [ mån 09-02-16 15:35 ]
Inläggsrubrik: 

Vem fångar din uppmärksamhet bäst?

Bild
Citat:
Jag har faktiskt gjort mig av med bilen, trots att jag tidigare hade bytt bensinbilen mot en etanolbil. Jag tyckte att det var omotiverat att köra runt i bil över huvud taget. Etanolet ifrågasattes ju också, inte minst ur ett internationellt rättviseperspektiv, och i ärlighetens namn så klarar jag mig rätt långt på cykel, promenader, tunnelbana och buss.


Bild
Citat:
Varför förs aldrig solfläckarna fram som tänkbar orsak till uppvärmningen eller den kosmiska bakgrundstrålningen eller solens magnetfält eller variationer i jordens omloppsbana och jordens avstånd till solen eller jordaxelns lutning eller andra faktorer, som anses avgöra, om klimatet blir varmt eller kallt? Nej, koldioxidutsläppen har blivit modeteorin. Det är den, som gäller. De som hävdar något annat är köpta av oljeindustrin.

Författare:  karlmb [ mån 09-02-16 16:43 ]
Inläggsrubrik: 

:D :lol: :lol:

Författare:  göinge [ fre 09-03-06 10:11 ]
Inläggsrubrik: 

Vem fångar din uppmärksamhet bäst?

BildBild

http://miljoaktuellt.idg.se/2.1845/1.21 ... 1#selected

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/